28 Ağustos 2009 Cuma

Hole in the Wall'in Şahane Pazar Versiyonu



Tüm dünyada reyting rekorları kıran “Hole in the Wall” programı her çarşamba Star TV ekranlarında.

Japonya’da başlayıp kısa sürede bütün dünyada yankı uyandıran, Amerika, İngiltere, Fransa, Danimarka gibi ülkelerde reyting rekoru kıran yarışma programı “Hole in the Wall” Türkiye’de ‘Bak şu duvara’ adıyla Eylul ayindan itibaren her çarşamba Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği ve sunuculuğunu Behzat Uygur’un yapacağı yarışmanın amacı, yarışmacıların karşıdan hızla gelen duvardaki şeklin içinden geçerek puan kazanmaya çalışması üzerine kurulu. Üçer kişilik 2 takımdan oluşan yarışmacılar teker teker, ikili ve takım halinde duvarla karşı karşıya gelecekler. Yarışmanın sonunda ise kazanan yarışmacıları büyük ödül bekliyor olacak.

Hürriyet

bak şu duvara hakkında bir yazı

imlahatasi.com'un yarışmayla ilgili hazırlamış olduğu yazının bir bölümü

Yeni yarışma programı formatı üretemiyoruz (herşeyde olduğu gibi) dışardan yabancı ülkelerin ürettiği formatları ülkemize getirerek yenilik yaratma peşindeyiz. BUnlardan biri de Bak Şu Duvara isimli yarışma programı oluyor. Behzat Uygur sunacak eylül ayında başlayacak sanırım. Programın orjinal adı Hole in the wall fakat Türkçe’ye Bak Şu DUvara olarak çevrildi. Star tv ekranlarında yayınlanacak olan Bak Şu Duvara programının formatı da ilginç.
Yazının Devamı

22 Ağustos 2009 Cumartesi

Bak Şu Duvara yarışması yakında Starda


Bak şu duvara yarışması videoları resimleri ve gerekli bilgileri yakında bu blogta...

Bak Şu Duvara

Yakında Star Tv'de başlayacakolan Beysat Uygur'un sunacağı Bak Şu Duvara adlı eğlence programının fan sitesi baksuduvara.blogspot.com açılmıştır...